دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

بایدن و ترامپ در ایالت میشیگان پیروز شدند

دونالد ترامپ جمهوری‌خواه و جو بایدن دموکرات در شرایطی در انتخابات درون حزبی «میشیگان» پیروز شدند که واکنش‌های منفی به حمایت بایدن از اسرائیل در میشگان افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، طبق پیش‌بینی‌های رسانه‌های آمریکایی، بایدن در انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در ایالت میشیگان پیروز شد اما شمارش‌های اولیه آراء نشان می‌دهد که او به دلیل حمایت از جنگ اسرائیل در غزه، با مخالفت‌های بسیار چشمگیری در این ایالت روبرو شده است.در ایالت میشیگان که محل استقرار حوزه‌های انتخابیه بسیار بزرگ اعراب آمریکا است، از رأی‌دهندگان دموکرات درخواست شده بود که در اعتراض به سیاست بایدن در غزه، رأی مقدماتی «عدم تعهد» بدهند.


علی‌رغم موجی از درخواست‌ها در داخل آمریکا، بایدن حاضر به توقف حمایت از رژیم صهیونیستی نیست و حتی تاکنون در مقابل درخواست‌ها برای فشار آوردن به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو برای پذیرش آتش‌بس در غزه مقاومت کرده است.
گزارش‌ها حاکی از آن است که 30 درصد آراء دموکرات‌ها شمارش شده و بایدن تاکنون 80 درصد آراء دموکرات‌ها در میشیگان را به دست آورده است. رأی «عدم تعهد» حدود 14.3 درصد است و دهها هزار نفر رأی عدم تعهد به بایدن داده‌اند.از آن‌جایی که تعداد قابل‌توجهی از اعراب آمریکایی در میشیگان هستند، تعداد آراء‌ آن‌ها برای نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حائز اهمیت است. در ماه‌های اخیر فعالان این جامعه کارزاری را به راه انداختند و از دموکرات‌ها خواستند بعنوان رای اعتراضی به رویکرد دولت آمریکا در قبال جنگ غزه به جای رای دادن به جو بایدن، رای «عدم تعهد» بدهند.


از طرف دیگر، طبق پیش‌بینی‌های رسانه‌های آمریکایی، با شمارش آراء‌ اولیه، ترامپ نیز کسب 66 درصد آراء توانست نیکی هیلی با 28 درصد را در میشیگان شکست دهد. با این‌حال هیلی گفته از رقابت درونی حزب جمهوری‌خواه کنار نخواهد رفت و تا انتخابات معروف به «سه‌شنبه بزرگ» که پنجم مارس برگزار می‌شود در رقابت باقی خواهد ماند.

 

میشیگان نقش تعیین‌کننده‌ای را در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2024 ایفا می‌کند که احتمالاً رقابت نهایی بین بایدن و ترامپ خواهد بود.بایدن در انتخابات 2020، با اختلاف 2.8 درصد، ترامپ را در ایالت میشیگان شکست داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر